Rapport från Sälen

Nu är vi i Sälen med familjen. Vi har firat jul här fast utan hundar. De är hemma med hundvakt och vaktar gården som vanligt. På vägen upp åt vi sk. brunch hos Micke & Patrik. Barnen och Anders tyckte jättemycket om Mickes Jansson, jag för min del gillade omeletten med räkor & sparris  mycket. Men det var mycket annat gott som vi tackar så mycket för.
Här uppe har vi åkt skidor, pulka, skridskor och annat skoj. Idag ska vi bada  på experium efter att Elin fått sin andra privatlektion med Jonas i en Skicart.Försök att göra julannons med hundarna.

Idag har jag försökt med Emmas hjälp komponera en julannons med hela flocken. Inte helt lätt att få ordning på alla hundarna. De ville inte riktigt som jag ville.Först skulle ju alla vara på plats.Såja, 1, 2, 3 & 4 hundar...Oj vad hände nu, matte i underläge.

Ja det var inte helt lätt, slutresultatet får ni se närmare jul. Emma fick kämpa bra, många bilder tog hon och fick öva på att få alla att kolla åt samma håll. Ljudligt tjoande och skakande på paraplyt gjorde att det blev bra till slut.
Men många pussar fick jag i alla fall.


RSS 2.0