Vi hoppas på valpar i höst!

Jag har i sommar parat Coco-Chanel som till vardags kallas Cisco och bor i Gränna.


Foto: Kicki Svalin

Sorschies Éber Coco Chanel
Hd A  Ed UA
prcd PRA - Clear
Meriter: CK


Foto: Kicki Svalin


Foto: Kicki SvalinJag har parat henne med en snygg hane med stor meritlista.


Foto: Kicki Svalin

NORUCH INTUCH
Csigora Emir
Hd A  Öga UA
prcd PRA - Carrier


Foto: Kicki Svalin


Foto: Kicki SvalinFoto: Kicki Svalin

Visst är de söta ihop, vackra underbara huvuden, med härliga pälsar?
Jag hoppas på vita ulltussar omkring 17 september.
Vid intresse kontakta mig på:  [email protected]


Debut i ringen

Jag åkte till Tvååker i lördags för en mycket varm dag i utställningsringen. Som tur var fick vi en ganska bra någerlunda sval plats att ha hundarna. Det var debut för Three C`s Yodeling Bashful, men han skötte sig fint, det var nog en stor omställning från hur han  har det hemma. 
Fullt inpackad i bilen bak med Zixten, Alice i baksätet. Sen placerad i bur i ett tält. Sen springa runt i en ring och en okänd farbror som skulle känna och klämma.  Det gick jättebra och han fick beröm för sitt glada temperament.  Han var inte bara glad och trevlig, domaren tyckte att han var snygg också, mycket lovande och han blev för dagen BÄSTA VALP med Hederspris.


Foto: Kicki Svalin


Foto: Kicki Svalin

Det gick också bra för hans mamma Leiionspitz Adorable Alice som tog sitt 2:a CERT och blev BIM


Foto: Kicki Svalin


En lyckad dag för Three C`s havas Zixten också som blev Bästa hane med CK, CERT & BIM


Foto: Christel Nilsson


Foto: Christel NilssonHundvakt till Three C`s Yodeling Bashful

Mitt i denna fina sommar har vi fått besök av Bashful "Kirro" Alice ena hanvalp. Han ska stanna här en månad när matte & husse med familj är på semester.

Vi började med mjuk inslussning i flocken de första dagarna och det gick bra. Idag blev det med hela flocken.Vi började med Busza som inte alltid är så glad i nya hundbesökare.Alice, Bashful & Busza i gräset.Smygande i gräset, kolla in färgen på honom.Man behöver ju inte alltid kolla in i kameran.Alice med sin söte hanvalp Bashful.Efter lek behövs vatten.Elin kollar in flocken som samlats vid "vattenhålet"Lite trång i trappan när alla vill vara på samma plats.Czezar & Zixten & Alice tar sig en sväng om under torkvindan.Zixten, Bashful & BuszaNu tar jag dig..... Czezar bevakar leken.På språng.

Nu ska jag njuta av att ha honom här. I morgon tar jag med honom till Tvååker för hans debut i utställningsringen. Jag skriver mer om det då, Alice & Zixten ska också med. Hoppas inte Alice är för ringrostig, det var ett tag sedan för henne. Vi ska träffa Kicki där.


RSS 2.0