World Dog 2010


Foto: Micke Wåhlund

Three C`s Havas Zixten katalog nr: 361, blev placerad 4 med exellent i juniorklass.


Foto:Micke Wåhlund

Triprima zen Pherdinand "Czezar" katalognr: 372 World Veteran Winner 2010.World Veteran Winner 2010

Ja han fick det som jag ville, nu har han följande titlar:
SE UCH, DK UCH, Sv V-08, EUVW-08, HU V CH, WVW-2010

Det känns som att skulle kunna gå i pension nu, men kanske ändå inte.
Han älskar att visa upp sig i ringen, han viftar glatt på svansen och står med en utstrålning som få, öronen fram och blicken fäst på mig, mammas älskling.
Danmark & World Winner 2010

Onsdagen före midsommar drog vi i väg till Danmark. Vi var ett gäng från Sverige som körde tillsammans genom Danmark. Vissa med GARMIN GPS och jag som ville komma rätt hade en TOM TOM.  Väl framme på campingen på onsdagskväll blev det lite festande och finslip på hundar.Avslappat i solskenet.Tvätt i väl liten badbalja för en kuvasz.Grillmäster Patric i full action.


Nelson på besök


I helgen skulle min mamma hjälpa till med vår friidrottstävling Engelholmsspelen och då fick Nelson följa med.
Det börjar bli en resvan krabat och han är alltid lika go & glad.

Han fick följa med hem i lördags och hälsa på min flock. Här är lite lekbilder att avnjuta.Om man är stor måste man vara snäll.........Och jag är snäll, tänker CzezarNelson provsmakar lite på CzezarZixten & NelsonOj så många dom är som vill hälsa, Emma i bakgrundenLite närgågna är Alice & Zixten tycker NelsonRapsfält är vackra, precis som mina hundarErika kastar leksaken och....Busza springer efter den och.....och hämtar den.Erika, Czezar & NelsonNelson full av bus och vill inte vara stilla, men


men det är Czezar gärna, Kungen av Axtorp.


Skönt med värme

Nu är det snart dax för en av årets stora höjdpunkter Kuvaszspecialen, denna gång i Västerås. Det är rekord även i år, 81 hundar anmälda. Det känns som att utställningarna dragit igång på allvar nu. Jag fick några bilder från SBHK:s utställning i Gränna från Zelmas matte & husse.Här är jag med Three C´s feher Zelma som blev 3:e bästa tik där.
Hon tävlade en helg senare i Hässleholm och där blev hon BIR(bäst i ras) och fick CACIB.


Det var även premiär utomhus och som junior för min lille kille.Här är jag med Three C`s havas Zixten, som fick HP(hederspris) på sin första officiella utställning.

Triprima zen Pherdinand "Czezar" var också med och blev BIM veteran samt 5:e bästa hane. Han blev då nerputtat till 2:a plats på "Årets Kuvasz" lista som denne gamle hund har toppat hittills.
Nästa helg är det som sagt Special och jag åker dit med


RSS 2.0